Nog 3 nachtjes slapen - Reisverslag uit Ravenstein, Nederland van Lex Selman - WaarBenJij.nu Nog 3 nachtjes slapen - Reisverslag uit Ravenstein, Nederland van Lex Selman - WaarBenJij.nu

Nog 3 nachtjes slapen

Blijf op de hoogte en volg Lex

08 September 2006 | Nederland, Ravenstein

Hallo allemaal!

... bijna gepakt en gezakt nog het laatste feestje dit weekend en dan ben ik er klaar voor.
Dit wordt het komende jaar mijn reisdagboek waarop jullie mij kunnen volgen.
Maandag om 14.00 uur vlieg ik naar Hongkong, waar we een dag blijven,de volgende dag vliegen we verder naar Sydney.:D Maar ik laat het jullie allemaal weten hoe het verder gaat,...tot de volgende keer!
Groetjes Lex

• 08 September 2006 - 14:47

Ankie:

Hee lex, ik wens jou veel plezier en succes het komende jaar en ik ga de site in de gaten houden!!!

groetjes Ankie

• 08 September 2006 - 14:52

Thijss:

Hey!!
    kan nu wel een standaard bericht achter laten maar daar heb je ook niet zoveel aan, nou een klein beetje standaard dan: veel plezier en geen dingen doen die ik ook niet zou doen ;) haha!
    ik bel je voordat je gaat iig nog een x!
    kuss Thijs!

• 08 September 2006 - 14:53

Danique:

heeej lex ,, ik wens je heel veel succes en plezier daar waar je allemaal heen gaat,, maar we missen ook weer gelijk een stukje gezelligheid hahaha,, xxx danique ( ik heb je site alvast bij favorieten gezet,,

• 08 September 2006 - 15:36

Niels:

Ey lexie!!!
    Veel plezier daar in Australië! en neem nog wat golfjes voor me ;)
    Kus,
    Niels (van vacantione!)

• 08 September 2006 - 16:00

Willemien:

he hallo, we zullen je volgen en uiteraard mailen! Slaap nog effe goed en natuurlijk een hele goede reis!!!

• 08 September 2006 - 16:06

Sanne:

Heey Lex,

Heel veel plezier aan de andere kant van de wereld!! We zullen je wel missen op de feestjes ;) maar je gaat een geweldig avontuur tegemoet!!
    een hele goede reis en geniet ervan!! We zullen je blijven volgen! Hou ons op de hoogte!
    Liefs xxx Sanne & Freek

• 08 September 2006 - 17:06

Eddy Terror:

zeer jammer en ga je echt kei missen zonder te slijmen gr je dansmoat en kletsmajoor op feesten en partyen .. kan ik wel de reis naar de maledieve boeken .ha ha ...maar denk maar is over waar we het zondag over hadden naar ibiza lijk mij wel super elke avond feesten wandelen groetjes

• 08 September 2006 - 17:12

Sjoerd:

hoii lex ik wens je veel plezier en lol groetje sjoerd

• 08 September 2006 - 20:08

Eric:

Yo Lex, maak er een fantastisch jaar van, ik ga je weblog goed in de gaten houden in ieder geval! We mailen! Dikke kus.

• 08 September 2006 - 23:05

Ilse:

Hey flexilex,
    Heeeeel veeeeel plezier!!! En we gaan je natuurlijk missen! We blijven contacten...
    Dikke kus ilse & willy

• 09 September 2006 - 06:03

Jelte..:

heeeeey lexieflexie meiske alles goed? leuke site, als je m maar goed bijhoudt zodat wij weten wat je allemaal uitspookt ;) nou iig heel veel plezier en maak er een super leuke tijd van!! dikke kuzz en liefs jelte...

• 09 September 2006 - 07:17

Stevefromholland.nl:

hey sexy lex,

ik wens je bij deze heel erg veel plezier en ik zal zeker je forum blijven volgen.

fijne vlucht meis

x steve

• 09 September 2006 - 14:03

Floor:

Hey Lex,

Nu komt het allemaal toch wel héél dicht bij! Geniet ervan meisje, maak veel dingen mee en ik zie je over een paar maandjes in het mooie australië!!!

Liefs floor

• 09 September 2006 - 21:35

Jolanda:

Hallo lex,ik zit hier op de bank te kijken naar een concert van Robbie Williams en zie een e-mail berichtje van jou. Hoe zo toepasselijk. Ik wens jou ook namens Pieter een hele goede reis en een fijne tijd toe.Dikke knuffel van Laura. Tot schrijfs en het allerbeste

• 10 September 2006 - 20:00

Deborah:

Hoi Lex,George maakte me attent op je site,heel leuk om je zo te kunnen volgen.Al de kriebels in de buik? Alle goeds toegewenst van ons viertjes.George Randy Demi en ikke zelf

• 11 September 2006 - 09:17

Myrthe:

He Lexie,
    ik wens je een hele mooie fijne tijd daar in Australie!!
    Geniet ervan en tot mails..
    fijne reis dalijk
    xx Myrthe

• 12 September 2006 - 19:52

Patries:

Hey Lex,goeie reis gehad? Ik hoop dat je een super jaar gaat krijgen daar aan de andere kant van de wereld. Hou je ons goed op de hoogte van wat je allemaal meemaakt? We zijn erg benieuwd. Groetjes Maickel en Patries

• 14 September 2006 - 01:08

Marieke:

Hee Lex,
    Ik ben jaloers! Jij bent nu gewoon in het land waar ik verliefd op ben geworden. Ik ga je zeker volgen via deze site, dan kan ik al die mooie dingen nog een keer zien.
    Mijn tip van de dag: doe precies waar je zelf zin in hebt haha! Geniet ervan!

Grt, Marieke
    PS wil je weten hoe het mij vergaat op Aruba, kijk dan op robenmarieke.waarbenjij.nu